Nattinlägg

HalliHallå =)))))
Imån åker jag till nanna och pressar lite i solen , sen på the kväll ska vi på bio :) ska bli så mysigt så!


På onsdag ska jag till tandläkaren! :( jag har fobi för det alltså. Kalla vita rum med äckliga tanter som rotar i munnen me vassa nålar och suger med nån minidammsugare i munnen och håller på:( inte mysigt enligt mig.
Meeeeen iaf, när jag gick i 5an sa dom att jag skulle få tandställning. Här sitter jag nu utan tandställning och ska börja 9an.. hmm.. fan ta dom..
Nänu ska jag försöka sova :) oooh, hoppas nanna ligger och sussar i sängen och drömmer om mig *fniss*

Haaiiidooe alla gullepluttenuffsingar

Puss kram kiwilampa

Lisa öppnar munnen..

Hej o hå söta männsiskor:D

Idag har jag städat som en kalkon! :D
Riktigt skönt att se resultatet alltså, efter sånt slit! fyfan haha

Annars har jag inte gjort något speciellt faktiskt.. handlat lite med mamsen, kände mig skitful hade riktigt dålig hårdag så jag hade en slarvig toffs och vanliga kläder typ.. men så känner jag att två killar typ i min ålder kollar på mig.( inne i affären ) SÅ JÄÄÄÄVLA IRRITERANDE! alltså vissa dagar tål jag inte att folk bara sneglar på mig, får panik. Vart jag än gick i affären så ser jag att dom kollar, speciellt en av dom.. Jag höll för ansiktet hela tiden med handen för att dom inte skulle se mig hahaha, men det var riktigt nära på att jag skrek " BARA FÖR ATT DET STÅR "JAG ÄLSKAR DIG" PÅ MIN TRÖJA SÅ MENAR JAG INTE DIG DITT DAMM" eller något liknande. Hade nämligen en t-shirt där det står " I <3 Yu " på. Tur att jag inte skrek.. Phuuuu.. :) hihi

Snart borrar jag nog ner mig i min nybäddade säng och kollar på någon gammal mysig film:) Har nog kvar halva påsen med ostbågar som jag köpte häromdagen ;D Mild ostsmak med chili, Yammie hehe. HÄR SKA DET MUMSAS :D

Hejdå sockertoppar, hoppas ni sover sött om ni nu ska sova såklart:) pysssssssss

Puss kram kiwilampa

Trött och sliten

Hej på er läsare! 

Sju stycken trogna läsare är ni nu, wohooooo!!!!!! ;) Hoppas ni har haft en bra sommardag! Det har inte jag.

Jag tror att det är fem tim sömn på två nätter som jag har lyckats sova. Sjukt jobbigt och jag är helt slut och har ingen som helst aning om varför jag inte kan sova? Har aldrig haft problem med det innan..!
Det enda jag har gjort de här två dagarna är att ligga i sängen och stirra upp i taket, liksom hallå? Jag orkar inte ens prata i telefon, och jag är en sån som älskar, verkligen älskar att prata i telefon! särskilt då med Lisa, då vi två kan hålla på och babbla i timmar om kvällarna.

Fast idag har jag kunnat följa med mamma till stan en stund iaf, och shoppat lite! Fast det var mest hon som shoppade faktiskt. Sen fick vi gäster idag med, Inge och Birgitta och deras söte hund. Fick en liten peng av dom också, så snällt så! :D

Ni får hålla tummarna för mig ikväll! Jag vill verkligen sova!!!!!
Ska följa Lisas råd! Dricka varmt te, borsta tänderna, vända bort väckarklockan så jag inte kan se hur mycket klockan är så jag inte blir stressad.
 
Japp, får se hur detta kommer gå då.

Nu ska jag äta lite! Blir grillat, älska-knappen på det!

R.I.P

OMG!!!!!!!!!!!!!!!
MICHAEL JACKSON DÖD

I´m in shock...


Förvirrad på Mcdonalds

Yes man! Det var jag och Elinskrutt igår när vi stod i kassan och jag skulle beställa åt oss.
Jag sa tydligt " Två små color och två små pommes " med ett litet falskt leende till en av dom fiskliknande övertrötta idioterna som jobbar där. Hon log mot mig som att jag var helt rubbad.
Så medans hon hämtade colorna så frågade jag Elin " Jag sa två små color och två små pommes.. så säger man inte hahaha , nej va pinsamt " Och Elin höll med mig om att det lät ju helt knäppt.
Men iaf, nu när jag sitter här i min ensamhet kom jag på att tänka på det.. Vafan säger man då?
Man säger ju inte " två liten cola och två liten pommes " hm..

Aja världens ointresantaste inlägg in thaaa wooorld.

Puss kram kiwilampa

Shoppat

Shuuuu sötnos :)

Idag vaknade jag i min URSKÖNA säng ( ville verkligen ligga kvar där ungefär... resten av mitt liv )
Men iaf, vaknade av att Elinskrutt smsade mig och undrade ifall vi skulle in till stan. Jag fortsatte att sova typ en timme(A) sen panikade jag in i duschen och gjorde mig iordning så fort jag kunde hehe. Sen kom Elin på sin brummande häst och sen skjutsade jag in oss till stan. Jag skulle ju inte ha köpt något.. men som jag är, kan jag inte låta bli ibland. Köpte en kofta på Gina, söttttt. Sen ville jag ha en ny deo för den jag har stinker verkligen. Så jag köpte en ny som luktade frääässcht.

Idag har jag ätit som en häst eller något liknande..
Jag har verkligen varit hungrig hela dagen. Efter middagen så började jag leta i kylskåpet haha, blir inte mätt alltså.. hmmh.. jag kanske växer? det behövs! :) både på längden o bredden. Mitt mål är att gå upp 5 kilo tills 2010, väger på tooook för lite-.-
Usch, jobbigt dedära med vikt.
( väääärldens onödigaste inlägg )

Puss kram kiwilampa




Vatten & nektariner

.. Har jag fått i mig massvis av idag! Nyttig jag är va?

Var nere vid stranden förut(bor jättenära havet) med S och njöt av solen .... OCH av mariekex! Då vart man onyttig igen :)
Men men jag orkar iallafall inte vara nyttig, det är så jävla tråkigt att äta nyttigt tycker jag, håller ni inte med?

Saknar min andra halva nu, men hon är i stan och shoppar lite tror jag! Där brukar man ju kunna hitta henne i vanliga fall så..;) Puss på dig!

Måste byta bloggnamn oxh design alltså! Den är ju ursnygg och så, men det funkar inte riktigt med "kiwilampa". Liksom, titta bara! Min rubrik handlar om nektariner, inte kiwisar? Hehe. Sen brukar jag aldrig skriva om lampor sååååå, kanske att vi borde byta? :P

Nu ska jag titta lite på SATC och låtsas vara nyttig och äta mina nektariner! :)

Puss kram kiwilampa

En Lisa Arm


Hår tips

Tjenaaaaaa, tänkte faktiskt vara lite snäll och dela med mig av lite bra hårprodukter som jag använder ibland :)
Eftersom att jag suger och har noll IQ, så kan jag inte lägga in bilder på dom och skriva samtidigt.. Menmen:)



1. En Leave in conditioner från märket SACHAJUAN, den är apbra, efter jag har duschat så handdukstorkar jag mitt hår och sen sprutar jag i lite av denna sprayen då, och låter den vara i ett tag, sen kammar jag ut det.

RESULTAT: Håret blir fylligare, glansigare, lenare, och den underlättar vid stayling ;);););) och den är bra för torrt och slitet hår också! Helt grym grejj alltså, älskar den, dock är den ganska dyr.. tror den kostade nått på 200. Finns att köpa på salonger



2. Smoothing Shine Milk från märket MATRIX, Denna är helt galet superduper bäst!, jag får lätt statiskt hår, de lägger sig mot halsen och jag blir genast irriterad som senare går över till att jag blir djupt deprimerad haha. Men denna kan man använda i både fuktigt och torrt hår :).

RESULTAT: Håret blir inte statiskt! amaaaaaziing. Håret blir också mjukare och glansigt. Vet faktiskt inte hur mycket den kostar, men den är nog lite smådyr den också. Finns att köpa på salonger




3. 2nd day volume från märket WELLA, En enkel spray som jag brukar spraya i håret när jag har handdukstorkat det. Volymen håller länge upp till 2 dagar.

RESULTAT: Snygg och enkel volym, bra att stayla med, bevarar hårets elasticitet, skyddar även mot UV-stråling.
Den Du! ;D
Jag tror att man kan hitta den på ICA :)

Puss kram kiwilampa





Hjälp!

Asså nu behöver jag hjälp! Hur fan lägger man in bilder????????????
Det går ju för fan inte! :(

Snälla, nån som vill hjälpa mig? :)

Ölands djurpark

Jaapp, på Tisdag åker vi dit, som en liten tröst för att vi faktiskt inte ska åka till Liseberg denna sommaren.
Men öland funkar också, Kul att tvinga in Nanna bland alla långa slingrande ormar ;););;););) hehe..
Och såklart ska vi feta i oss sockervadd. :) nyttiga som vi är..

Sockerrrrrr.... *dreeeggeeeel* MMMMmmmm...

Puss kram kiwilampa

Liseberg

I två fucking jävla år har vi väntat på att få åka till detta paradis.. HAHA ..nemen Liseberg är faktiskt ett paradis för mig eftersom jag ju älskar karuseller!!  Det finns så jävla mycket som jag älskar på Liseberg. Jag älskar lukten -popcorn, sockervadd...mmmm. Sen älskar jag när det liksom "killar" i magen när man åker nerför stup och sånt i berg och dalbanorna :D. Hihi.

Well well..Kanske blir det inte så att vi åker dit i sommar, jag och Lisa, eftersom vi vet fan inte hur vi ska ta oss dit? Hm. Själva får vi absolut inte åka-.-, för farligt för lilla oss ;P
Men Ölands djurpark blir det iallafall och det är ju också kul :D Då är det ju lite djur inblandat också och inte bara karuseller. :)

Puss Kram Kiwilampa

Mätta Goa och Glada

Vi har nyss ätit mat hos Nanna , så vi är mättaaaaaaaa.
Goa är vi ju alltid höhöhö.
Glada är vi för att solen faktiskt smög fram nyss och vi gick ut på dirren och plaskade i varma vattenpölar som va på deras altan.

Nu ligger Nanna och små sover i hennes säng. SOM JAG BÄDDADE ÅT HENNE!!
Och jag sitter här och är allmänt glad över solen!
Sen ska vi nog kolla på vänner igen ;);););) vid halv 8 på kanal 5
Efter det så måste vi faktiskt se finalen på Hjälp, jag är med i en japansk tvshow ( phuu. långt.. ) som börjar vid 8 på kanal 4!

Snart kommer Anette och då ska vi käka glassbåtar! YAMMIE

Puss kram kiwilampa


Storhandling på Maxi

Hej =)

Nu har vi(Nanna & Lisa) nyss varit på maxi och storhandlat med Nannas mamma och det var sååå roligt =D=D=D!!!!!

Nämen ne, det sög faktiskt. Dumma alla som gick in i oss =( ajjee..

Just nu bäddar Lisa åt mig hihi, så snäll hon är! Och jag sitter bara här och skriver en massa skit och har det redigt najs. ;)

Imorgon är det midsommar!! yeeeeey

Puss Kram Kiwilampa

Kubb

Tjenaaaaa, nu ska Lisa och jag ut och spela lite kubb.
Sen ska vi nog bara slappa och kanske kolla på en film eller två!
Hejdoooee

Puss kram kiwilampa


Fresh nystart

AAaeee, jag börjar om på nytt med Nanna!!!!!!
Jag måste fråga olga eller louise om nån av dom kan hjälpa mig med headern och tillsätta Nanna:D

Men nu ska vi kolla på VÄNNER tillsammans i hennes myyysiga soffa!

Puss kram kiwilampa


bloglovin
RSS 2.0